Red box
(100 forintom bánja)

Volt a piacon a földön egy bőrönd, amire az volt írva, hogy minden darab 100 forint, mire fel részemről gondos megfontolás alapján (vagyis találomra) ezt a dobozt választottam ki a tömegből. Mint már annyiszor, újra meg kellett állapítanom, hogy az ilyen "olcsón adom" akciók nagyon veszélyesek a pénztárcámra.
Nézegettem a neten, hogy ez meg mégis mi lehet, de nem volt rá értelmes találat. Még jó, hogy van aki figyel, ezért itt a dobozka leírása. Harmadik oldal, első tétel. Köszönet a segítségért Mogyorósi Attilának!
A feliratból részemről valami valamiféle gázérzékelőre tippelek.
Szép piros doboz, akár építhetnék is bele valamit. (de nem fogok)
Ez a szivacs még jó lesz valamire. Tiszta nyereség volt megvenni ezt a vackot...
Mit is írjak, mit is írjak... Merthogy a szép piros dobozon kívül nem jut eszembe semmi...
AUER gyártmányú Fernmesskopf D-7600-as, mely tény hatására mindjárt sokkal okosabbnak érzem magam. Persze ez ügyben valószínűleg igen komoly tévedésbe estem.
Ez az alja.
Márpedig ez gázérzékelő! Van nekem valami hasonló a pincében, csak az ennél valahogy sokkal komolyabbnak néz ki. Az a doboz ezzel ellentétben sárga színű, de többet nem árulok el róla. (merthogy nem is tudok)
Ez itt egy úgynevezett tömszelencés kábelbevezető csöcs.
Szép fényes a doboz, élethűen tükröződik rajta az asztali lámpám képe. Mivel felül a fehér csík falfesték, ezért egyértelmű, hogy ez a doboz egyszer már fel volt szerelve valahova. Amúgy ettől a festékcsíktól eltekintve teljesen újnak néz ki.
No de nézzük csak meg belülről! Sajnos szemernyivel sem jutottunk közelebb a női agy működésének megértéséhez...
A teteje belülről is szép piros. Mire is mennénk ezen információ nélkül...
Hiába szép, mert ha nem jut eszembe mire lesz ez jó nekem, akkor kitekerem a csavarokat és kivágom az egészet a kukába. Vagy mondjuk visszaviszem a piacra. Vagy csak jelentkezik érte valaki. Kaphatnék érte mondjuk egy...
Íme az érzékelő bekötése. Nem tudok mibe belekötni. Illetve nem tudom, hogy mibe kell belekötni.

Utóirat:
Aki úgy érzi, hogy fel van iratkozva a hírlevélre, de nem kapja, az nézze meg a
Gmail (esetleg Freemail) fiókját webfelület alól. Ott leszek a spam mappában.